Het aftellen is begonnen!

0
2006
Feyenoord Forever

Nooit eerder werkten zoveel Feyenoord-supporters mee aan een boek. Deze zomer reageerden bijna duizend supporters op de oproep foto’s te sturen van hun Feyenoord-tatoeages. Samensteller Frans Reichardt ontving meer dan tweeduizend foto’s en hieruit zijn uiteindelijk meer dan 700 tatoeages geselecteerd die een plek hebben gekregen in ‘Feyenoord Forever – Feyenoorders en hun tattoos’. Met ontroerende, aangrijpende, leuke en hartverwarmende verhalen van supporters en met honderden citaten van Feyenoord-supporters. Een boek dat overloopt van clubliefde. Meer dan 200 pagina’s dik en met stevige hardcover.

Feyenoord Forever is in productie!

Maandag is Feyenoord Forever naar de drukker gegaan en komende weken wordt gewerkt aan productie en afwerking. We verwachten de boeken medio november in Rotterdam. Het aftellen is begonnen!

Feyenoord Forever is nu exclusief verkrijgbaar bij FSV De Feijenoorder

Tot en met eind 2018 is Feyenoord Forever exclusief verkrijgbaar in de webshop van FSV De Feijenoorder. Na 1 januari 2019 ligt het boek ook in de boekhandel.
Leden van FSV De Feijenoorder kunnen Feyenoord Forever nu al reserveren voor €17,99. Bestel met de speciale kortingscode voor leden. Heb je die kortingscode niet ontvangen, stuur dan een e-mail met je naam en adresgegevens naar [email protected]. Dan ontvang je de kortingscode per e-mail.
Niet-leden kunnen Feyenoord Forever reserveren voor €19,99. Vanaf 1 januari 2019 ligt Feyenoord Forever in de boekhandel voor €24,95. Prijzen zijn incl. 6% btw.

Mis ‘m niet. Reserveer hier jouw exemplaar van Feyenoord Forever.

Ben je nog geen lid en wil je profiteren van ledenvoordeel? Word dan nu lid van FSV de Feijenoorder en je ontvangt per e-mail de speciale kortingscode voor leden.


 

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder