Topartiesten treden op tijdens Kameraadjes Voetbalfeest

0
2572

Feyenoord heeft topartiesten vastgelegd voor de vijfde editie van het Kameraadjes Voetbalfeest. Onder meer Ronnie Flex, Nielson, Famke Louise en Maan zullen op zondag 24 maart voor duizenden Kameraadjes optreden in De Kuip.

De vier Nederlandse artiesten behoren momenteel tot de populairste acts van het land, zeker onder jongeren. Ze vormen tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest de hoofdacts van de spetterende show in het stadion, die net als de afgelopen jaren wordt gepresenteerd door Pepijn Gunneweg.

Verder zullen onder meer YouTubers Matthy en Koen, die ook wekelijks video’s maken voor het officiële Feyenoord YouTube-account, de Kameraadjes vermaken. Ook de rest van de dag is er van alles te doen in en rondom De Kuip. Op onze actiepagina vind je meer informatie over het (programma van het) Kameraadjes Voetbalfeest 2019. 

Kaartverkoop
Als je lid bent van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes mag je gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest! Jouw ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen natuurlijk ook mee. Zij betalen slechts € 10,- per kaartje. Per Kameraadjeslidmaatschap kunnen maximaal vier kaarten worden bijgekocht.

De voorrangsperiode voor Kameraadjes start aanstaande zaterdag 2 februari om 09:00 uur. Alle leden van de Feyenoord Juniorclub ontvangen vrijdag 1 februari een e-mail met hun persoonlijke inloggegevens voor het verzilveren van hun gratis kaartje en de kaartverkoop voor het Kameraadjes Voetbalfeest.

Ben je nog geen Kameraadje, maar wil je wel gratis naar het Voetbalfeest en jouw kaartje gegarandeerd in de voorrangsperiode kunnen verzilveren? Meld je dan nu hier aan als lid van Kameraadjes! 

Wees er snel bij!
Het Kameraadjes Voetbalfeest was vorig jaar snel uitverkocht. Bij de kaartverkoop geldt het principe op=op, dus wacht niet te lang met kaarten kopen. In totaal zijn er 15.000 kaarten beschikbaar voor het Kameraadjes Voetbalfeest. De voorrangsperiode voor Kameraadjes loopt tot en met vrijdag 15 februari. Daarna kunnen ook niet-leden kaarten kopen en kun je eventueel extra kaarten bijkopen.


 

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder