Kameraadjes Voetbalfeest = uitverkocht

0
2077

Het Kameraadjes Voetbalfeest 2019, dat zondag 24 maart plaatsvindt in De Kuip, is volledig uitverkocht! Ruim een week voor de feestelijke vijfde editie van het evenement zijn de laatste van in totaal 15.000 kaarten verkocht.

Programma
Ben jij er net als duizenden andere Kameraadjes bij op 24 maart? Dan moet je weten dat er tussen 11:00 en 17:00 uur van alles te doen is in en rondom De Kuip. Zo kun je vragen stellen aan de Feyenoord-spelers tijdens de kidspersconferentie, is er een speciale baby-fotoshoot met de spelers en vinden er in de buitenring van het stadion verschillende activiteiten plaats.

Topartiesten

In het stadion kun je tussen 15:00 en 16:00 uur genieten van een wervelende show met presentator Pepijn Gunneweg, YouTubers Matthy en Koen en optredens van topartiesten als Ronnie Flex, Famke Louise, Nielson en Maan!

Meer weten?
Wil je meer te weten komen over het Kameraadjes Voetbalfeest? Op www.feyenoord.nl/kameraadjes/voetbalfeest vind je meer informatie over het programma en de activiteiten. Hou verder de officiële kanalen van Feyenoord en het Instagram-account van Coentje (Coentje1908) in de gaten voor de laatste updates over het feest in De Kuip. Heb je nog vragen? Ga dan naar www.feyenoord.nl/service.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder