Foto’s vlaggenzwaaien Feyenoord-FC Emmen

0
3326
Foto: Edwin Verheul

Op zondag 3 maart hebben 50 kameraadjes voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord-FC Emmen met vlaggen gezwaaid. De jonge Kameraadjes stonden voor de reclameborden en hebben hun helden van dichtbij gezien tijdens de warming-up en bij de opkomst van de spelers. Ook hadden zij mooi zicht op het spandoek dat door 250 Kameraadjes gemaakt is en werd onthuld bij de opkomst van de spelers.

Vrijwilligers van het sfeerteam van FSV De Feijenoorder begeleidde de kinderen. Bij opkomst gingen de 50 rood-witte Kameraadjes vlaggen de lucht in. Alle kinderen hadden een speciaal wedstrijdshirt aan welke ze na afloop mee naar huis mochten nemen. Het vlaggenzwaaien is een initiatief tussen Feyenoord (Kameraadjes) en FSV De Feijenoorder.

Een mooie ervaring voor deze jonge Feijenoorders!

Foto’s: Edwin Verheul en Mandy Horstink


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder