Geen begrip voor strafeis KNVB

0
2788
Feyenoord - ajax

FSV De Feijenoorder kan geen begrip opbrengen voor de straf die de tuchtcommissie van de KNVB aan Feyenoord wil opleggen. De straf betekent dat de vakken R, S en T bij een thuiswedstrijd dicht moeten blijven. Deze in onze ogen absurde straf past niet, treft vele seizoenkaarthouders in het hart en lost de achterliggende problematiek niet op. Net als Supporterscollectief Nederland willen we meedenken en zoeken naar oplossingen om gereguleerde vormen van vuurwerk in het stadion mogelijk te maken.

Wij steunen de club in haar keuze om tegen deze straf in beroep te gaan. In onze ogen is het principieel onjuist meerdere vakken – en daarmee vele onschuldige supporters – te straffen. Dit is onrechtvaardig en past niet bij het landelijk beleid.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder