15% korting voor leden bij Stadsjuwelen.nl

0
2286

Leden van FSV De Feijenoorder ontvangen 15% korting bij Stadsjuwelen.nl. De kortingscode om de korting te verzilveren is naar onze leden verstuurd via een nieuwsbrief en de kortingscode staat in de Hand in Hand die op vrijdag 6-12-2019 bij onze leden op de deurmat ligt. Wel lid maar niet de kortingscode ontvangen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar [email protected].

Meer informatie over Stadsjuwelen.nl

Het is best een gekke wereld. Veel mensen om je heen verwachten van alles van je en doen beslag op je tijd of energie. Natuurlijk wil je aan hun verwachtingen voldoen maar dat is niet altijd makkelijk. Soms doe of zeg je dingen die eigenlijk helemaal niet bij je passen. Terwijl anderen een perfect, relaxt en succesvol leven leiden. Als je hun posts op social media mag geloven, tenminste.

En toch. Trouwen blijven aan jezelf, ondanks alle eisen en verwachtingen van anderen, is het allerbelangrijkste. Dat is dan ook precies waar wij voor staan. Onze Stadsjuwelen zijn bedoeld voor echte Rotterdammers. Want waar je ook bent, met wie je ook bent, en wat of wie je ook maar van je stuk brengt: je bent altijd en overal Rotterdammer. Dat is wat blijft. Rotterdam zit in je bloed. In Rotterdam liggen jouw mooiste herinneringen. In Rotterdam liggen jouw roots. In Rotterdam kom je altijd thuis. Rotterdam vergeet jou nooit.

Meer over onze sieraden

Onze sieraden worden handgemaakt in Indonesiƫ. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit (925 zilver keurmerk) en hebben een Rotterdams nuchtere prijs. Bij andere vergelijkbare merken betaal je vooral voor de naam. Voor ons is eerlijk ondernemen niet alleen een kwaliteitsproduct voor een goede prijs voor de producent en de verkoper, maar ook voor consumenten zoals jij! Niks lucht. Niks dure marketingcampagnes. Gewoon beide beentjes op de grond. Heel Rotterdams, zeg maar.

Klik hier om het assortiment van Stadsjuwelen.nl te bekijken.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder