Ledenvoordeel bij fotolijsten.nl

0
3955

Leden van FSV De Feijenoorder profiteren t/m 30 juni 2020 van 15% korting op frameboxen bij fotolijsten.nl. Klik hier voor het assortiment. Dankzij de framebox blijft je Feyenoord-shirt netjes tijdens het inlijsten en kun je later altijd switchen van shirt.

Soorten frameboxen

Fotolijsten.nl heeft de framebox in de kleuren zwart en zilver. Je kunt kiezen uit 2 formaten, namelijk 60×80 en 70×90. Het formaat 60×80 is uitgerust met een kartonnen kleerhanger. Het formaat 70×90 bevat een aluminium kleerhanger waar je het shirt gemakkelijk strak mee kunt ophangen. Andere voorwerpen zoals medailles, foto’s e.d. kunnen worden vastgemaakt aan de achterkant. Beide frameboxen zijn zeer makkelijk te openen en sluiten waardoor je eindeloos kunt wisselen.

Kortingscode

Leden van FSV De Feijenoorder hebben de kortingscode van 15% via een nieuwsbrief ontvangen. Is jouw e-mailadres bij ons niet bekend? Stuur deze dan in via [email protected] en vermeld hierbij dat je graag de kortingscode wenst te ontvangen. We sturen de kortingscode dan na! Nog geen lid? Word lid, klik hier, vermeld in de opmerkingen de mededeling fotolijstactie. We sturen dan de code na.

Levertijd

Van beide frameboxen zijn er exemplaren op voorraad. Indien er meer framboxen worden besteld dan er nu op voorraad is zullen ze worden bijbesteld. Vanwege het corona virus duurt het langer dan gebruikelijk en kan er afhankelijk van het aantal bestellingen de aflevertijd oplopen tot enkele weken.

Winactie

Maak je gebruik van de kortingsactie via de supportersvereniging, dan ontvang je bij je bestelling een winactie formulier. Hiermee maak je kans om jouw mooiste Feyenoordfoto gratis te laten afdrukken en in te laten lijsten in een lijstenmakerij.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder