De skyline van Rotterdam is toegevoegd aan de miniatuur Kuip in Miniworld

0
2426

Dinsdag 14 juli heeft De Kuip in miniatuur een prachtige nieuwe stadsachtergrond gekregen. Al eerder, in 2017, werd het megadoek wat tijdens de kampioenschappen bij  het Hofplein hing ook in Miniworld uitgehangen bij het Hofplein in het klein.

2017 Was het jaar van Feyenoord. De club werd landskampioen en de Coolsingel stroomde vol. FSV De Feijenoorder heeft in de kampioensweken het megadoek wat getoond is in De Kuip gemonteerd en uitgerold aan een gebouw aan het Hofplein. Duizenden supporters kwamen er speciaal voor naar het Hofplein om het te bewonderen en er foto’s van te maken. Hierna ontstond er contact met Miniworld en kwam er al snel het idee om het Megadoek in miniatuur formaat uit te brengen. Zo gezegd zo gedaan! Uiteindelijk hing het Megadoek dus ook in Miniworld en konden alle vrijwilligers die hadden meegeholpen aan het Megadoek hem in komen bewonderen en konden zij een poppetje plaatsen in De Kuip.

Achterwand miniatuur De Kuip.

Tijdens het project in 2017 viel het al op dat de achterwand van de miniatuur Kuip toe was aan een nieuwe invulling. In de jaren erna heeft de supportersvereniging meerdere malen een fotograaf in de lichtmast van De Kuip gestuurd om foto’s te maken van een volle Kuip en de bijbehorende sfeeractie. Dit leverde toffe foto’s op maar wat ook opviel was de skyline van Rotterdam. Met goed weer of slecht weer de skyline bleef boeiend. De Kuip en Rotterdam horen bij elkaar. Zo ontstond het idee om een achterwand te maken bij de miniatuur van De Kuip in Miniworld waarop de skyline van Rotterdam te zien is. Vrijwilligers van het sfeerteam van FSV De Feijenoorder zijn aan de slag gegaan en hebben schitterend werk afgeleverd. Een prachtige toevoeging aan Miniworld waarbij we hopen dat ook De Kuip in Miniworld uitverkocht gaat raken! Komt dat zien…..

Wil jij ook een seizoenkaart in Miniworld? Klik hier en bestel jouw plekje!

Onze dank gaat uit naar de Gamma Charlois voor hun hulp bij dit project.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder