Deadline Day voor de Feyenoordveiling

0
2435

De Dirk Kuyt Foundation bestaat op 14 november vijftien jaar. Als partner willen wij graag een mooi cadeau overhandigen aan de Foundation. In de oktober editie van ons Hand in Hand magazine was er een interview te lezen met de Dirk Kuyt Foundation. Samen met Jens Toornstra, Dirk Kuyt en Sjaak Troost keken we terug naar vijftien van mooie initiatieven en keken we ook vooruit. Klik hier om het interview te lezen.

Doneeractie

Begin deze week is onze doneeractie gestart. Ons doel is door middel van de doneeractie en een Feyenoordveiling €7000,- op te halen. Het bedrag wijst natuurlijk naar het nummer 7 waarmee Dirk ons naar het landskampioenschap schoot in 2017. Met het bedrag willen we een Dirk Kuyt Foundation (rolstoel)bus inclusief FSV De Feijenoorder bestickering laten rijden welke mensen met een beperking kunnen gebruiken van huis naar hun sportlocatie. Voor €10,- kan er al een sporter van en naar het sportveld worden vervoerd. Voor €15,- kunnen twee sporters samen gaan sporten! Help mee, klik hier en help mee!

Feyenoordveiling

Om het streefbedrag van €7000,- op te halen starten we vandaag met een speciale Feyenoordveiling. Zo kun je als Feyenoorder onder meer bieden op 20 match issued Feyenoorshirts (met onder andere een shirt van Bijlow, Botteghin en Jonathan de Guzman), 2 Kuipstoelen onder handen genomen door kunstenaar en Feyenoorder Marcel Labrie, gesigneerde keeperhandschoenen van UEFA Cup winnaar Edwin Zoetebier en is er een uitgegeven munt van FC Porto-Feyenoord beschikbaar. De veiling loopt door 30 oktober, tijd 19.08 uur. Bied mee en steun de Dirk Kuyt Foundation! Klik hier om naar de veilingpagina te gaan. 

Bekijk hier het doel van de doneeractie en de Feyenoordveiling


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder