Scoor een shirt van Shinji Ono en Tim de Cler

0
3753

De Dirk Kuyt Foundation bestond op 14 november vijftien jaar. Als partner hebben wij een veiling en een doneeractie gehouden welke in totaal meer dan €7000,- heeft opgebracht. Klik hier om het artikel te lezen met de initiatieven van destijds.

Scoor nu een shirt van Shinji Ono en Tim de Cler

Het shirt van Shinji Ono was destijds helaas te laat binnen om te veilen. Het prachtige shirt van de UEFA Cup winnaar in 2002 is nu wel beschikbaar, klik hier en bied mee. Het shirt welke door de Japanner beschikbaar is gesteld is van de club F.C. Ryūkyū. Het shirt is voorzien van een grote handtekening van de Japanse balkunstenaar op de achterkant. Bied mee en misschien hangt het shirt van Shinji Ono wel in jouw verzameling? Daarnaast hebben we nog een lange mouw shirt van Tim de Cler beschikbaar. De veiling loopt t/m vrijdag 14 mei, tijd 12.00 uur. op De opbrengst van beide shirts gaat in zijn geheel naar de Dirk Kuyt Foundation.

  • Afbeelding
  • Product Summary
  • Huidige biedingen
  • Biedingen geplaatst
  • Eindigt over
  • Bids Now

Bekijk hier het doel van de doneeractie en de Feyenoordveiling


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder