De eerste Hand in Hand van 2021 valt deze week bij leden op de deurmat

0
1471

Goed nieuws voor leden van FSV De Feijenoorder. Deze week valt de januari editie van het supportersmagazine van Feyenoord op de deurmat.

In deze editie een voorwoord van voorzitter Remco Ravenhorst. Remco maakt tijdens de korte winterstop de tussenbalans op. Door de Europese uitschakeling heeft Feyenoord zichzelf een slechte dienst bewezen. Zowel sportief als voor de coëfficiëntenranglijst. Meer hierover lees je in het woord vooraf.

We interviewden verdediger Uroš Spajić. De Serviër voelt zich thuis in De Kuip. Bij Krasnodar speelde hij samen met Tonny Vilhena. Tonny informeerde Spajić over Feyenoord en Rotterdam. Tonny was erg positief. Dat heeft de keuze voor Feyenoord door Spajić mede bepaald.

De spandoekenactie is een succes te noemen. Ruim 31.000 stoelen zijn er al verkocht. De actie heeft niet alleen de cover van Hand in Hand gehaald. In het magazine is er uiteraard ruim aandacht voor de groeiende spandoekenzee in De Kuip. Nog geen spandoek besteld? Klik hier en help mee om De Kuip vol met spandoeken te krijgen.

De redactie sprak weer met een Blijdorpert die tevens ook Feyenoorder is. En niet zomaar iemand. Edwin Allen is chef-kok bij Diergaarde Blijdorp en een ras-Feyenoorder. Redacteur Frank de Jong sprak met Edwin over de Diergaarde en zijn liefde voor Feyenoord waarbij hij aangeeft: ‘In De Kuip heb ik mijn liefde voor koken ontdekt’.

Redacteur Boudewijn Warbroek dook weer in de wereld van Feyenoordboeken. Hij recenseerde het boek: ‘Feyenoord in woorden en daden’ geschreven door Harry Walstra.

Dit seizoen nemen we een kijkje op de werkvloer van Feyenoord. Hiervoor interviewde Mitchell Minnaard in zijn rol als contentcreator bij Feyenoord. Mitchell geeft onder andere aan: ‘Bij een topclub hoort topcontent’. Meer over de content en creatie van Feyenoord lees je in het interview met Mitchell.

Sinds dit seizoen is Breeman BMW strategisch partner van Feyenoord. Een samenwerking van twee Rotterdamse iconen die beide opgericht zijn in 1908. We spreken met Aart Jan Witvliet en Jan Koolen over het partnership.

We leven momenteel in een bijzondere tijd. De coronatijd heeft ervoor gezorgd dat we niet meer fysiek in de stadions kunnen zijn. Redacteur Jeroen de Wit sprak de andere supportersverenigingen uit de eredivisie. Zo komen we er achter welke initiatieven er bij de verschillende clubs zijn ontstaan om de ploeg alsnog te steunen in deze lastige tijd.

Kars van Veldhoven speelt bij Feyenoord 018. Redacteur Oscar van Bekkum spreekt met de jeugdspeler over zijn tijd in de Feyenoord Academy. De hoogte- en dieptepunten komen hier voorbij. Kars was een tijdje geblesseerd in 2020 en is blij dat hij weer fit is.

Naast deze items staan er nog veel meer gave supporteritems en verhalen over Feyenoord in het magazine Hand in Hand. Wil je Hand in Hand automatisch ontvangen? Klik hier en word lid! Hand in Hand is tevens los verkrijgbaar. Klik hier en bestel Hand in Hand in onze webshop.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder