FSV De Feijenoorder betrokken bij Dessers donatie-actie

0
1992

Supportersvereniging De Feijenoorder is door de initiatiefnemers van de donatie-actie rond Cyriel Dessers gevraagd om de actie tot een goed einde te brengen. Nu Cyriel definitief niet naar Feyenoord komt, hebben de initiatiefnemers graag dat het tweede doel van de actie bekeken gaat worden: Iets doen dat goed is voor heel Feyenoord. Dit brengt een berg uitzoekwerk met zich mee dat goed en grondig moet gebeuren. Contact met de Belastingdienst. Contact met de club. Contact met de initiatiefnemers. Wat we willen voorkomen is dat er onnodige afdrachten dienen plaats te vinden richting de Belastingdienst.

Momenteel heeft De Feijenoorder controle over de donatiepagina samen met de initiatiefnemers. Er is dus geen onduidelijkheid over de opbrengst, het volledige bedrag is nog beschikbaar op de donatiepagina. Dit hebben de initiatiefnemers, Peter van Seventer en de mannen/vrouwen van Feyenoord Factory keurig en fatsoenlijk geregeld. De Feijenoorder spreekt dagelijks met deze mensen. We proberen op korte termijn duidelijkheid te kunnen verschaffen over de eindbestemming van de opbrengst.

📸 Parallax Pictures


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder