Algemene Ledenvergadering 2022

0
47414

Op maandag 7 november 2022 om 19.30 uur (inloop vanaf 19.08 uur) heet het bestuur van FSV De Feijenoorder leden van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering.

De afgelopen twee edities van de ledenvergadering was het alleen mogelijk om online deel te nemen. Gelukkig kunnen we dit nu weer veranderen naar fysiek. De komende ALV zal dan ook alleen fysiek te volgen zijn.

Programma:

Tijdens de vergadering blikken we terug op het seizoen 2021-2022. Tevens dient er gestemd te worden over een aantal bestuursfuncties:

  • Gijs van Delft (conform het rooster van aftreden en stelt zichzelf herkiesbaar)
  • Kees Lau (momenteel ad-interim voorzitter en wordt door het bestuur aangedragen als voorzitter)
  • Debbie Kouwenhoven (aspirant bestuurslid)

Door leden kunnen (tegen-)kandidaten worden aangebracht, met inachtneming van de statuten van de vereniging. Heb je interesse om één van de bestuursfuncties te vervullen? Meld je dan voor 28 oktober bij onze vereniging via [email protected].

Agenda en documentatie:

De complete agenda en aanvullende stukken van de Algemene Ledenvergadering 2022 komen op een later tijdstip online. Indien je van een machtigingsformulier gebruik wilt maken, dan kan je die hieronder downloaden en ingevuld en getekend onderaan het bericht uploaden.

Statuten wijzigen:

Het bestuur wenst dit jaar de statuten te wijzigen, dit mede in het kader van de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen. Om dit te kunnen doen zal er een stemmogelijkheid zijn tijdens de ALV. Een besluit tot statutenwijziging behoeft ten minste twee derde van de uitgebrachte geldige stemmen in een ALV waarin ten minste een zodanig aantal leden aanwezig of vertegenwoordigd is, dat tezamen ten minste drie vierde gedeelte van de stemmen van elle leden kan worden uitgebracht. Is dit aantal niet tegenwoordig of vertegenwoordigd, dan wordt op 14 november 2022 een tweede vergadering bijeengeroepen en gehouden, waarin over het voorstel, zoals dat in de vorige vergadering aan de orde is geweest, ongeacht het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden, kan worden besloten, mits met een meerderheid van ten minste twee derde van de uitgebrachte geldige stemmen.

Algemene Ledenvergadering FSV De Feijenoorder
Datum: 
maandag 7 november 2022
Waar: 
presentatieruimte Sportclub Feyenoord (Olympiaweg 280, 3078 HT Rotterdam)
Tijd: 
inloop 19.08 uur. Aanvang 19.30 uur

Aanmelden Algemene Ledenvergadering 7 november 2022:

Upload hier je machtiging


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder