Eénmalige T-shirt uitgave FSV De Feijenoorder

0
4445

𝐋𝐀𝐀𝐓 𝐙𝐈𝐄𝐍 𝐃𝐀𝐓 𝐉𝐈𝐉 𝐃𝐈𝐓 𝐒𝐇𝐈𝐑𝐓 𝐖𝐀𝐀𝐑𝐃 𝐁𝐄𝐍𝐓!

Ieder jaar streven we naar een nog grotere vereniging zodat we onze diensten elk jaar kunnen verbeteren en uitbreiden! Met jullie steun kunnen we niet alleen het behartigen van supportersbelangen verbeteren, maar ook nóg meer sfeer in het stadion brengen!

Via onderstaande button is het mogelijk om jouw kameraad aan te melden bij de vereniging! LET OP, DOE DIT ALTIJD IN OVERLEG. Door het nieuwe lid hieronder aan te dragen, ontvang jij na 1 november het unieke FSV De Feijenoorder shirt geïnspireerd door het gezongen nummer van De Noordzijde. Dit T-shirt wordt alleen bij deze actie aangeboden. Daarna is het niet meer verkrijgbaar!

Meerdere shirts ontvangen? Dat is uiteraard mogelijk zodra je meerdere kameraden lid maakt van de vereniging! DELEN MAAR!


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder