Steun Peter Kooij in Rio de Janeiro

0
6280
Peter Kooij als Wedstrijdmascotte in De Kuip in 1997 samen met Henk Fräser

PPeter Kooij - Giovanni van Bronckhorsteter Kooij vertrekt op 28 augustus naar de paralympische spelen in Rio de Janeiro als speler van het Nederlands voetbalelftal dat daar gaat voor goud. Naast voetballer is Peter al jaren een enorme fan van Feyenoord. Samen met familie en vrienden jarenlang terug te vinden op vak QQ en RR, tegenwoordig op Z4.

Peter was op 5 oktober 1997 de wedstrijdmascotte bij de wedstrijd tussen Feyenoord en NAC Breda (2-1). Peter kan natuurlijk alle steun gebruiken op weg naar goud in Rio de Janeiro. Steunen jullie hem net als wij dat doen? Stuur hem en zijn teamgenoten dan een kaart om hen te steunen.

Je kaart / ondersteuning stuur je op naar:Peter Kooij 2016

Peter Kooij
Saigondreef  5
3564 HG  Utrecht

Peter Kooij - Feyenoord

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder