Voorinschrijving Supportersreizen start NU!

0
8347
Feyenoord - Utrecht Bekerfinale Sfeeractie door supporters

Wat een fantastische loting hebben we erop zitten! Onwijs mooie reizen naar Istanboel en Manchester staan voor Feyenoord op het programma en ook de prachtige Oekraïense kuststad Odessa lijkt aangedaan te gaan worden door Feyenoord. Kortom: genoeg mooie bestemmingen voor de Feyenoord Supportersvereniging om natuurlijk ook voor deze wedstrijden te gaan bekijken wat de opties zijn om een supporters-reis te organiseren.

De aankomende week gaan we bekijken wat de mogelijkheden en prijzen zijn voor deze reizen. We kunnen op dit moment nog niet honderd procent garanderen dat we de reizen ook daadwerkelijk gaan organiseren, maar de intentie is er. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de animo onder Feyenoord-supporters, daarmee willen we dus direct beginnen!

Supporters die interesse hebben om deel te nemen aan één of meerdere reizen kunnen dit alvast aangeven door een e-mail te sturen naar [email protected]. Zodra wij volgende week meer informatie hebben zullen we alle supporters die zich voorgemeld hebben een bericht sturen.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder