Eerste officiële bijeenkomst Supporterscollectief Nederland

0
5206
Supporterscollectief logo

Zondag 4 september met aanvang gewoon om 14:30 uur was de eerste officiële bijeenkomst van Supporterscollectief Nederland. Ruim 40 supporters van verschillende clubs uit zowel de eredivisie als de eerste divisie waren hierbij aanwezig. De Feyenoord Supportersvereniging en Vereeniging De Feijenoorder waren met een bestuurslid vertegenwoordigd. De bijeenkomst met als doel kennis te maken en met elkaar te bespreken wat we van een collectief verwachten is als erg positief ervaren. De Feyenoord Supportersvereniging is een van de initiatiefnemers van dit collectief.

Het Supporterscollectief Nederland behartigt de belangen van alle voetbalsupporters in Nederland. Het doel is dat elke supporter, van fanatiek tot iemand die incidenteel een wedstrijd bezoekt, het voetbal kan beleven op de manier die hij/zij wil. Het Supporterscollectief staat boven alle clubs en zal zoveel mogelijk handelen uit de naam van ‘de voetbalsupporter’. Een uitgebreider en inhoudelijk verslag zal gemaakt en gepubliceerd worden door het collectief. Wij zullen dit verslag, zodra dat beschikbaar is, uiteraard ook overnemen op onze website.

Kennismakingbijeenkomst Supporterscollectief

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder