Mee naar Odessa? Het kan nog steeds!

0
7915

De reguliere kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Zorya Luhansk is
gesloten maar met de reis van de supportersvereniging kan je nog altijd mee!
Deze reis is inclusief wedstrijdkaart. Gisteren won Feyenoord de belangrijke
thuiswedstrijd tegen het Oekraïense Zorya Luhansk. Deze overwinning bracht
Feyenoord weer naar de eerste plaats in de poule. Met nog lastige
wedstrijden voor de boeg, uit tegen Manchester en thuis tegen Fenerbahçe, kan
de uitwedstrijd wel eens cruciaal zijn. Die moet gewonnen worden! Ga jij mee
om Feyenoord naar de overwinning te schreeuwen? Geeft u zich dan snel op!

Heenreis
U kunt zich nu opgeven voor een 1 daagse reis naar Zorya Luhansk. Op donderdag 3 november 2016 vliegt u ’s morgens rond 6.00 uur vanaf Schiphol, vervolgens zult u rond 9:30 uur landen lokale tijd in Odessa. Het betreft een directe vlucht. Vanaf de airport verzorgen wij de transfer naar de stad, waar u vrij bent om de stad te bekijken. Na de wedstrijd stapt u in de bus die op de afgesproken plek zal staan, waarna u direct weer naar de luchthaven gebracht zal worden. Rond 23.00 uur zal het vliegtuig vertrekken richting Nederland.

Aanmelden
Voor € 299 kunt u zich aanmelden voor de 1 daagse vliegreis naar Odessa. Door een e-mail te sturen naar [email protected] met uw naam, volledige adresgegevens, telefoonnummer en foto van uw paspoort en seizoenkaart, kunt u zich direct opgeven. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus reageer snel…. OP=OP!

 

 

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder