Herman van Drie in RVC Feyenoord

0
3052

Herman van Drie is toegetreden tot de Raad van Commissarissen (RvC) van Feyenoord. De 48-jarige Van Drie is de opvolger van Pim Blokland, die eind vorig jaar bekend maakte uit de RvC te stappen. Het toezichthoudend orgaan van de club bestaat naast Van Drie uit William Bontes, Gérard Moussault, Rob Slotboom en president-commissaris Gerard Hoetmer.

Herman van Drie is bepaald geen onbekende van de club. Hij was samen met onder anderen Pim Blokland zeven jaar geleden een van de grondleggers van de zogeheten ‘Vrienden van Feyenoord’. Deze groep supporters gaf de destijds noodlijdende club een kapitaalsinjectie van ruim dertig miljoen euro in ruil voor een minderheid van de aandelen (49 procent). Doel was om zo de club weer ademruimte te geven, zodat de directie de tijd kreeg om door middel van gezond beleid de financiën verder op orde te krijgen en bovendien te werken aan nieuw sportief succes.

Bron Feyenoordnl

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder