‘Qurrent levert Feyenoord ruim 20 miljoen op, bedrag kan oplopen tot 24 miljoen’

0
2567

De Telegraaf meldt zaterdagochtend dat de sponsordeal van Feyenoord met Qurrent de club nog wat meer op kan leveren dan de eerder door de NOS genoemde bedragen. De sponsordeal zou ruim 20 miljoen opleveren in vier jaar, dus ruim 5 miljoen per jaar. Met bonussen kan dat bedrag oplopen naar 24 miljoen, hetgeen neerkomt op dezelfde 6 miljoen die de NOS ook al noemde. Opgeteld bij andere sponsordeals die nog op stapel staan, slaat de club een tot voor kort niet verwachte miljoenenslag.

‘Voor onze club is dit geweldig’, zegt Koevermans in De Telegraaf. ‘We hebben vier jaar stabiliteit. Hier kunnen we de komende jaren op bouwen. En het is logisch dat het financiële aspect naast alle samenwerkingen en plannen die we met elkaar hebben, belangrijk is. Dit is één van de betere deals uit de historie van de club. En als je alle andere deals die we nog sluiten erbij optelt, gaan we met ons hele sponsorbudget een fantastische stap maken.’

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder