Nieuwe spelers krijgen ‘Rotterdams’ welkomstpakket

0
9281

Boëtius kende Rotterdam natuurlijk al, maar speciaal voor alle andere nieuwe aanwinsten die zich sinds dit seizoen Feyenoorder mogen noemen, stelde FSV De Feijenoorder een ´Welkom bij de club –welkom in Rotterdam´pakket samen. Dankzij gulle giften van een groep echte Rotterdamse ondernemers kennen de mannen vanaf nu de weg naar de Rotterdamse highlights, weten ze hoe de stad smaakt en spreken ze straks een lekker woordje Rotterdams mee. Wat ontbreekt in het pakket is een item met betrekking tot de Coolsingel. Maar we hopen dat de nieuwe spelers daar samen met het team voor gaan zorgen.
welkomstpakket spelers
De supportersvereniging hoopt dat de spelers zich welkom voelen en Rotterdam gaan ontdekken! De volgende Rotterdamse bedrijven hebben het welkomstpakket mede mogelijk gemaakt:
De Admiraliteit Dranken B.V.
Echwel-Rotterdams
Euromast
FRFC1908
FSV De Feijenoorder
Groos/Jarmusch
Jordy’s Bakery
Keurslager van Linschoten
Man met bril koffie
Restaurant La Salute
The other side of the heart is white
Trichis boeken en bladen
Voorleesboeken Eus Roovers

welkomstpakket spelerswelkomstpakketwelkomstpakketAdmiraliteitEchwel RotterdamEuromastFRFC1908Sjaal en pet FSV D FeijenoorderGroosJordy's BakeryKeurslager van LinschotenMan met bril koffieLa Saluteother side of the heartIMG_6052voorleesboek Eus Roovers

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder