Stadionverboden Shaktar?

0
8078

Gisteren ontvingen we van meerdere kanten berichten dat Feyenoord mogelijk stadionverboden gaat uitdelen naar aanleiding van enkele ongeregeldheden die plaatsvonden de dag voor de wedstrijd van Feyenoord in de Oekraïne. In het bijzonder aan supporters die op een filmpje staan dat online is geplaatst zouden een stadionverbod krijgen.

We begrijpen dat het filmpje in kwestie niet het hele verhaal verteld. Daarnaast is het ons nog niet duidelijk of supporters daadwerkelijk een stadionverbod hebben ontvangen. Het is zeker dat een aantal supporters door de voetbaleenheid (VBE) van de politie is gebeld en te horen kregen dat er een (civiel) sv vanuit Feyenoord aan zit te komen.

Voor nu komen we graag in contact met supporters die door de VBE zijn gebeld en/of een stadionverbod hebben ontvangen. We horen graag jullie hele verhaal en staan supporters waar mogelijk bij met kennis, kunde en contact leggen bij Feyenoord. Daarnaast laten we bekijken of er door alle partijen volgens alle geldende internationale juridische regels is gehandeld waar het gaat om privacy gevoelige informatie en informatie-uitwisseling.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder