Finale oho!!!

0
2735

Zondag 22 april is het zover. Dé bekerfinale der bekerfinales. 100 jaar KNVB Beker en dus een gouden cup. Qua prestige eenmalig net zo belangrijk als die andere! Die gouden cup MOET in Rotterdam blijven en dus pakt FRFC1908 op de finaledag groots uit!

Vanaf +/- 12:00 uur draait Dj Hardbloxx op Varkenoord samen met Virusbeats Rodenburg een flink aantal uurtjes lekkere plaatjes om de sfeer tijdens de PMDS flink te verhogen! Vanaf +/- 16:15 zetten we het PMDS feestje voort in het stadion achter de gele zijde, waar dankzij de inspanningen van SLO’s / fancoaches van Feyenoord, met FSV De Feijenoorder & FRFC1908 een pre party gehouden gaat worden. Met optredens van o.a.Royston DrentheLost RebelsBizzy BlaZe en Seaneman belooft het een gers feesie te worden. Zowel op Varkenoord als in het stadion wordt rond de finale echt bier geschonken. Laat je sixpack en glaswerk dus thuis! We zien je zondag op Varkenoord en daarna achter de gele zijde!!!

Finale oho!!!


 

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder