Word lid en steun o.a. de sfeeracties in De Kuip

0
1542

De meer dan 17.000 leden van FSV De Feijenoorder zorgen onder andere voor de sfeeracties in De Kuip. Door jullie lidmaatschap kunnen onze vrijwilligers deze acties organiseren. Zij steken er vele uren eigen tijd in! Denk hierbij aan het Megadoek aan het Hofplein tijdens de huldiging van het Kampioenschap maar ook aan de prachtige doeken voor Reinier Kreijermaat en Willem van Hanegem van dit seizoen. Daarnaast organiseert de vereniging ook evenementen en maken vrijwilligers Hand in Hand. Dit seizoen is de 2e special uitgekomen over de carrière Cor van der Gijp!

Ben je nog geen lid? Word lid en ondersteun de door Feyenoord enige erkende supportersvereniging.

6 redenen om lid te worden van FSV De Feijenoorder:

  1. FSV De Feijenoorder organiseert en ondersteunt de sfeeracties in het stadion.
  2. FSV De Feijenoorder heeft een eigen clubblad genaamd de Hand in Hand. Bij een hoofdlidmaatschap krijg je 10x per jaar het blad met alle informatie over Feyenoord en haar supporters. Elk jaar ontvangt je een prachtige special.
  3. FSV De Feijenoorder organiseert activiteiten voor haar leden. De professor Feyenoord quiz, voetbaltoernooien, de Legioenzaal en de supportersreizen naar het buitenland zijn hier goede voorbeelden van.
  4. FSV De Feijenoorder behartigt de belangen van de Feyenoord supporters. De vereniging zorgt voor saamhorigheid en laat supporters met elkaar in contact komen.
  5. FSV De Feijenoorder draait op vrijwilligers. Samen met de vrijwilligers maken we FSV De Feijenoorder sterker en ondersteunen we de spelers van Feyenoord.
  6. FSV De Feijenoorder is Corporate Partner van de Dirk Kuyt Foundation. FSV De Feijenoorder werft fondsen en vrijwilligers voor de Dirk Kuyt Foundation. De Foundation organiseert en ondersteunt sportevenementen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Naast bovenstaande redenen ontvang je bij het aanmelden van een lidmaatschap inclusief Hand in Hand of 1908-lidmaatschap een Feyenoord gerelateerd cadeau!

Word lid door hier te klikken! Feijenoorders die vanaf 1-4-2018 lid worden krijgen 3 maanden cadeau en zijn lid tot 30-6-2019. Alle reden dus om lid te worden!

Feijenoorder. Dat ben ik. Dat ben jij, Feijenoorders, dat zijn wij!


 

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder