Stadion Sport Nieuws Feyenoord-PEC Zwolle

0
1401

Het programmaboekje (60 paginaโ€™s dik) bied je natuurlijk weer alle info die je nodig hebt op je wedstrijddag. Het programmaboekje van Feyenoord geeft je alle informatie rondom de wedstrijd Feyenoord-PEC Zwolle. Van selecties en statistieken tot historische wedstrijden tussen beide clubs. We beschrijven verschillende spelers die voor zowel Feyenoord als PEC Zwolle hebben gespeeld. We beschrijven de Zwolse jaren van IJzeren Rinus en we spreken Leo Procee secretaris van Supportersclub PEC Zwolle. De radioverslaggevers Dennis van Eersel en Sinclair Bischop schijnen hun licht op het duel tegen de ploeg uit Zwolle en we staan stil bij de unieke spandoekenactie in De Kuip. Uiteraard besteden we ook aandacht aan de nieuwe spits Argentijnse spits van Feyenoord: Lucas Pratto.

๐——๐—ถ๐—ด๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น
Leden van de Supportersvereniging ontvangen het programmaboekje dinsdag digitaal via een nieuwsbrief.

๐—™๐˜†๐˜€๐—ถ๐—ฒ๐—ธ
Speciaal voor de verzamelaars is er een klein aantal fysieke programmaboekjes beschikbaar. Voor dinsdag 12.00 uur besteld is op de wedstrijddag in huis. Klik hier en bestel Stadion Sport Nieuws.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder