Stadion Sport Nieuws Feyenoord-Heracles Almelo (bekerwedstrijd)

0
2057

Het programmaboekje van Feyenoord geeft je alle informatie rondom de bekerwedstrijd Feyenoord-Heracles Almelo van aankomende woensdag. In de bekereditie van Stadion Sport Nieuws kun je alle gespeelde wedstrijden van Feyenoord in het bekertoernooi sinds 1956 terugvinden, spreken we Heracles-supporter Patrick Nijkamp, geven Dennis van Eersel en Sinclair Bischop een prognose en staan er in het programmaboekje van Feyenoord weer diverse columns.

Redacteur Jeroen Koot dook in de geschiedenis van de KNVB beker (vanaf 1990) en met name hoe vaak speelde Feyenoord nu een thuis- of een uitwedstrijd. Met de gebruikelijke voorbeschouwingen, selecties en statistieken vormt Stadion Sport Nieuws weer een ideale voorbereiding op Feyenoord-Heracles Almelo.

Leden ontvangen Stadion Sport Nieuws maandagavond 18 januari 2021 digitaal via onze nieuwsbrief. Daarnaast is er een kleine oplage fysieke boekjes te koop. Klik hier en bestel Stadion Sport Nieuws.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder