Spreek in bij de gemeenteraad Rotterdam

0
1972

De afgelopen dagen zagen we veel berichten voorbij komen waarin werd opgeroepen om in te spreken bij de gemeenteraad over de plannen van Feyenoord City.

Wij steunen de gedachte dat zoveel mogelijk supporters, ongeacht of ze voor- of tegenstander van de plannen zijn, aan de gemeenteraad laten horen hoe zij tegenover de plannen staan. Het is goed als de gemeenteraad direct vanuit supporters hoort hoe zij de plannen zien in plaats van via rapportages van de projectorganisatie. We verwachten niet dat er voor de definitieve besluitvorming nog veel kansen in dit traject komen om je als supporter te laten horen. 

Supporters die willen inspreken kunnen tot 18 mei een e-mail sturen aan [email protected] waarin ze aangeven te willen inspreken bij de commissie Majeure Projecten, Organisatie en Financiën (MPOF).

FSV De Feijenoorder zelf dient ook een verzoek in om in te spreken. Wij willen onder meer de positie van de vereniging uiteenzetten en de raad informeren over de wijze waarop de vereniging betrokken wordt door club en projectorganisatie en hoe we de participatie ervaren.

Foto: Edwin Verheul


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder