Feyenoord-expositie op grote hoogte

0
1530

FSV De Feijenoorder, de Euromast en de Dirk Kuyt foundation slaan handen ineen en organiseren dé hoogste outdoor Feyenoord expositie op de rotterdamste plek van Rotterdam, namelijk;  de Euromast. In deze bijzondere expositie, die vanaf 8 september te zien is, worden 20 unieke beelden tentoongesteld en nemen we bezoekers mee door diverse hoogtepunten van de club.


De Euromast
De Euromast is sinds 1960 hét icoon van Rotterdam. Ooit gebouwd voor de Floriade, later bijna verdubbeld in hoogte, al decennialang een populaire attractie én nog altijd de hoogste uitkijktoren van Nederland. Dankzij een unieke samenwerking tussen FSV De Feijenoorder, de Euromast en de Dirk Kuyt Foundation, kunnen bezoekers van de Euromast straks niet alleen Rotterdam overzien op het platform, maar ook de historie van Feyenoord. Op 100 meter hoogte houden we de hoogste Feyenoord-expositie ooit.

Fotocollage

Aan de hand van 20 foto’s nemen we de bezoeker mee langs “Feyenoord hoogtepunten.” Hiervoor benutten we het eigen unieke fotoarchief, met onder anderen beelden van Piet Bouts, Edwin Verheul en gebruiken we beelden van John de Pater, Soenar Chamid en Eyecatcher, de filmmakers. De foto’s van (oud)spelers met hierin uiteraard bijzondere momenten uit de Feyenoord-geschiedenis zijn afgedrukt op aluminium in een formaat van 85 bij  85 cm en worden opgehangen aan de railing op het platform van de Euromast.

Startdatum Feyenoord-expositie

De expositie start op woensdag 8 september. Vanaf deze datum kunnen bezoekers de expositie bekijken en uiteraard genieten van het uitzicht over Rotterdam. Bezoekers ontvangen een QR-code waarmee ze een brochure kunnen openen waar informatie te vinden is over de foto’s. Leden van FSV De Feijenoorder profiteren tijdens de Feyenoord-expositie periode van 25% korting op de entree van de Euromast op vertoon van hun ledenpas.

Dirk Kuyt Foundation

De Feyenoord-expositie zal enkele maanden blijven hangen op de Euromast. Na afloop van de expositie veilen we de foto’s inclusief handtekening van de hoofdrolspeler online op defeijenoorder.nl. De opbrengst van de veiling komt in zijn geheel ten goede aan de Dirk Kuyt Foundation.

De Dirk Kuyt Foundation maakt structureel sporten voor iedereen met een beperking bereikbaar door het ondersteunen en (mede) organiseren van sportactiviteiten en projecten door heel Nederland. Hierdoor worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt.

Dank

Onze dank gaat uit naar de volgende sponsoren die de Feyenoord-expositie en veiling mede mogelijk maken: A.M.R. BV, Entrpr, Eurosped, HR Project Partners BV, JansenLauwen, KH Chemicals BV, Lars Wijgers, Perfect Groep, Powerhouse, Protex Marine & Industry Oils BV, Starol BV, Spaland Makelaars, Trichis, WL-ICT en Xelvin.

Wil je de Feyenoord-expositie en veiling en dus ook de Dirk Kuyt Foundation steunen? Stuur een e-mail naar [email protected] en we nemen contact met je op.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder