Voormalig penningmeester John van den Helder overleden

0
2618
Foto bestuur Feyenoord supportersvereniging 2013: (vanaf linksboven) Loet van den Berg, Ron Smit, Remco Ravenhorst Rolph Heesakker, Linda Leeuwenburg-Van der Valk, Frank de Winter en John van den Helder.

FSV De Feijenoorder heeft met grote droefenis kennis genomen van het overlijden van voormalig penningmeester John van den Helder. De 69-jarige van den Helder is maandag overleden. John van den Helder was in verschillende periodes jarenlang de penningmeester van FSV De Feijenoorder. In goede en slechte tijden stond John altijd klaar voor de Feyenoord supportersvereniging en Feyenoord.

Ron Smit oud-voorzitter Feyenoord supportersvereniging: “John is een markante Feyenoorder, hij was er altijd en overal en stond voor iedereen klaar. Ik heb hele mooi reizen met hem gemaakt om Feyenoord te volgen.“

FSV De Feijenoorder wenst alle nabestaanden veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder