10 aanwinsten van Feyenoord ontvangen een Rotterdams welkomstpakket

0
3246

Deze week ontvingen de tien nieuwe spelers, die Feyenoord deze zomer heeft verwelkomd, van ons een Rotterdams welkomstpakket. Gernot Trauner, Alireza Jahanbakhsh, Ofir Marciano, Arne Slot, Guus Til, Fredrik Aursnes, Marcus Holmgren Pedersen, Reiss Nelson, Cyriel Dessers en Franco Antonucci ontvingen elk een gepersonaliseerde kist, gemaakt door ons sfeerteam, vol met typisch Rotterdamse producten/diensten. Wij wensen de spelers veel succes bij Feyenoord en hopen dat zij zich thuis voelen in Rotterdam.

De volgende bedrijven hebben meegeholpen aan het Rotterdam pakket seizoen 2021-2022. Euromast, Stadsbrouwerij de Pelgrim, ss Rotterdam, Feyenoord-boek 2002: De Europese helden van Feyenoord, de Admiraliteit Dranken, Miniworld Rotterdam, Trichis boeken en bladeren, Rotterdam Tourist Information, Spido, Bobby’s Dry Gin, FRFC1908, De Noordzijde, La Salute, Dit is De Kuip-FR12, Kein Geloel, Lyle & Scott, Keurslager van Linschoten, Hells Kitchen Horeca Groep, Diergaarde Blijdorp, Apartt, PanzerGlass, Restaurant De Tuin, Rottertram en Werelderfgoed Kinderdijk.

Foto’s: Ron Sluimer.

Dank aan het sfeerteam voor het spuiten van de kistjes.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder