Voorzitter Remco Ravenhorst kiest voor een andere rol bij FSV De Feijenoorder

0
3653

Na tien jaar bestuursfuncties te hebben bekleed binnen de Feyenoord supportersvereniging heeft Remco Ravenhorst besloten om te gaan stoppen als voorzitter bij de vereniging. Dat betekent dat hij na de Algemene Ledenvergadering (maandag 15 november) niet meer als bestuurder actief zal zijn voor FSV De Feijenoorder.

De oproep voor nieuwe bestuursleden heeft zoveel reacties en kandidaten opgeleverd dat Remco daar kans in heeft gezien om na jaren van werk met een stevige tijdsbesteding anderen de kans te bieden het stokje over te nemen.

Remco zal zich wel blijven inzetten voor de landelijke supportersbelangen, omdat daar nog altijd veel werk in te verzetten is. Daarom zal hij namens FSV De Feijenoorder afgevaardigde blijven voor het Supporterscollectief Nederland. Ook deze activiteiten kosten steeds meer tijd waardoor het goed is om een keuze te maken. Tot slot zal hij geregeld de vereniging helpen door de bezoekende supportersvereniging te ontvangen en blijft hij uiteraard Feyenoord volgen waar ook ter wereld.

Persoonlijke noot van Remco: ik hoop dat we elkaar nog vaak tegenkomen, in Nederland of daarbuiten!


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder