De Feijenoorder rijdt naar Praag!

0
2910

Praag we komen!! Na veel wikken en wegen heeft De Feijenoorder besloten een busreis te organiseren naar Praag. Ondanks dat Feyenoord ‘slechts’ iets minder dan 1000 kaarten krijgt willen we deze service toch aanbieden voor alle Feyenoord-supporters en onze leden in het bijzonder.

De busreis heeft de beschikbaarheid van ‘slechts’ 64 kaarten die via het reguliere ticketing-systeem van Feyenoord aangeboden gaan worden. Alle supporters die zich hebben ingeschreven via de voorinschrijving zijn in de tussentijd persoonlijk benaderd.

Bijkomend voordeel: Een busreis geeft de sfeermakers de ruimte om materialen mee te nemen naar Praag om daar (wederom) een actie te doen. Deze voorbereidingen zijn inmiddels gestart en we hopen op de medewerking van de UEFA om weer iets moois neer te zetten.

De prijzen voor de busreis (exclusief kaart) zijn als volgt:
180 euro voor niet leden
145 euro voor leden

In de ticketshop van Feyenoord staat de ‘niet leden prijs’ inclusief wedstrijdkaart vermeld. Wil je mee met onze busreis, dan dien je de bus-optie te kiezen. Leden ontvangen uiterlijk 14 dagen na de reis het ledenvoordeel teruggestort op hun rekening.

Wie vandaag nog lid wordt profiteert van de ledenkorting op de reis! Lid worden kan via deze link.

We zien jullie in Praag!!!


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder