Bied mee op het kampioensshirt van Paul Bosvelt

0
1192

Bied deze week mee op het shirt dat Paul Bosvelt droeg in de kampioenswedstrijd van 1999. De hoogste bieder ontvangt het shirt maandag 18 april persoonlijk uit handen van Paul Bosvelt. De opbrengst van de veiling gaat naar Beat Batten.

Het shirt & het goede doel
Het kampioensshirt van Paul Bosvelt was 23 jaar in handen van Feyenoord-supporter Frits Nienkemper die hem ving na de kampioenswedstrijd van 1999. Langere tijd dacht hij er al over na het shirt te veilen voor een goed doel. In overleg met Paul Bosvelt werd dat doel Beat Batten. Deze stichting zamelt geld in voor onderzoek naar de ziekte van Batten. Een slopende, dodelijke stofwisselingsziekte bij kinderen.
Lees meer over Beat Batten: https://beatbatten.nl/

Bekijk het verhaal van supporter Frits: https://www.rtlxl.nl/programma/shirtje-ruilen/de45a48c-a3c4-4a7e-863e-4be44178a424

Bieden op dit unieke shirt kan tot en met 16 april 19.08 uur. 

De hoogste bieder ontvangt het kampioensshirt uit handen van Paul Bosvelt zelf. Deze overhandiging vindt plaats op maandagavond 18 april. Op deze avond presenteert de officiële Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder een speciaal magazine over Paul Bosvelt. Hiermee eert de supportersvereniging 20 jaar na dato de aanvoerder van het UEFA Cup elftal van 2002. De hoogste bieder krijgt de unieke kans aanwezig te zijn bij deze besloten presentatie.

Bied hier mee: Veiling | FSV De Feijenoorder


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder