Busreis naar Sturm Graz-Feyenoord

0
18515

Op donderdag 27 oktober 2022 speelt Feyenoord de uitwedstrijd tegen Sturm Graz in de groepsfase van de Europa League. Wij bieden in samenwerking met Feyenoord een busreis aan voor supporters. In verband met het aantal kaarten en reismogelijkheden kunnen we een busreis aanbieden. In de bussen hebben we in totaal 128 plaatsen beschikbaar.

Op het moment zijn de kaarten nog niet in de verkoop. Houd de kanalen van Feyenoord in de gaten voor de verkoopinformatie.

Reis
We zullen woensdag 26 oktober omstreeks 18.00 uur vertrekken met de bus vanaf De Kuip richting Oostenrijk. Hier verwachten we rond 10.00 uur in het centrum aan te komen. Je kunt op eigen gelegenheid het centrum of de stad verkennen.
Na de wedstrijd staat de bus klaar bij het stadion om ons weer terug te rijden naar Rotterdam. De verwachte aankomsttijd bij De Kuip is op vrijdag 28 oktober om 13.00 uur.

Prijs
In de ticketshop van Feyenoord kan je de busreis boeken. Hierbij worden dezelfde verkoopperioden in acht genomen die ook voor de reguliere kaartverkoop gelden.

In de ticketshop staat de ‘niet-leden’ prijs vermeld. Als lid ontvang je uiterlijk binnen 14 dagen na de reis het ledenvoordeel retour op je rekening.

De prijs voor leden is €149,- exclusief wedstrijdkaart.
De prijs voor niet-leden is €184,- exclusief wedstrijdkaart.

Sjaal
Bij vertrek naar Oostenrijk ontvang je van ons een unieke Sturm Graz-Feyenoord sjaal.

De bus
Je reist in een Royal Class bus met extra beenruimte en een beenplank. De bus is voorzien van een toilet, een koelkast en een dvd-speler. In de bus mag niet worden gerookt. Uiteraard zullen we onderweg stops maken.

Algemene voorwaarden
Bekijk hier de algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op de georganiseerde supportersreis.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder