Busreis naar Midtjylland-Feyenoord

0
6650

Op donderdag 6 oktober 2022 speelt Feyenoord de uitwedstrijd tegen Midtjylland in de groepsfase van de Europa League. Wij bieden in samenwerking met Feyenoord een busreis aan voor supporters. In verband met het aantal kaarten kunnen we één busreis aanbieden. In de bus hebben we 64 plaatsen beschikbaar.

Reis
We zullen woensdag 5 oktober omstreeks 22.00 uur vertrekken met de bus vanaf De Kuip richting Denemarken. Hier verwachten we rond 09.00 uur in het centrum aan te komen. Je kunt op eigen gelegenheid het centrum of de stad verkennen.
Na de wedstrijd staat de bus klaar bij het stadion om ons weer terug te rijden naar Rotterdam. De verwachte aankomsttijd bij De Kuip is op vrijdag 7 oktober om 10.30 uur.

Prijs
In de ticketshop van Feyenoord kan je de busreis boeken. Hierbij worden dezelfde verkoopperioden in acht genomen die ook voor de reguliere kaartverkoop gelden. Klik hier voor alle informatie omtrent de kaartverkoop voor de wedstrijd.

In de ticketshop staat de ‘niet-leden’ prijs vermeld. Als lid ontvang je uiterlijk binnen 14 dagen na de reis het ledenvoordeel retour op je rekening.

De prijs voor leden is €145,- inclusief wedstrijdkaart.
De prijs voor niet-leden is €179,- inclusief wedstrijdkaart.

Sjaal
Bij vertrek naar Denemarken ontvang je van ons een unieke Midtjylland-Feyenoord sjaal.

De bus
Je reist in een Royal Class bus met extra beenruimte en een beenplank. De bus is voorzien van een toilet, een koelkast en een dvd-speler. In de bus mag niet worden gerookt. Uiteraard zullen we onderweg stops maken.

Algemene voorwaarden
Bekijk hier de algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op de georganiseerde supportersreis.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder