Fotoverslag: Feyenoord – PSV (Supercup)

0
7036
Feyenoord - PSV Supercup 2016

Afgelopen zondag stond de Supercup op het programma. In Amsterdam speelde Feyenoord, letterlijk, een thuiswedstrijd. Het mocht niet baten. Uitslag: 0-1. Ondanks de uitslag hadden de meeste Feyenoorders en PSV aanhangers een leuke dag in de hoofdstad. Op een klein vervelend incidentje met een fakkel op het veld (vuurwerk hoort NIET op het veld!) na verliep de dag bijzonder vlekkeloos.

Naast de officiële 5600 Feyenoorders in het uitvak liepen buiten het stadion vele duizenden Feyenoorders die losse kaartjes hadden bemachtigd tussen de PSV aanhangers. Gezamenlijk genoten ze van het zonnetje en van een hapje en een drankje en klonken er allerlei Feyenoord-liedjes rond het stadion uit de diverse barretjes en cafés.

Zo blijkt maar weer dat al die spastische maatregelen rond voetbalwedstrijden vrijwel nergens voor nodig zijn. Het is dan ook jammer om te zien dat de diverse media helaas weer alleen over het kleine kwaad schrijven en niet over het grote goed. Bijzonder compliment gaat uit naar de Amsterdamse Politie die met een losse houding en gerichte waarschuwingen zonder problemen de boel in het gareel hield.

Feyenoord - PSV Supercup 2016 Feyenoord - PSV Supercup 2016 Feyenoord - PSV Supercup 2016 Feyenoord - PSV Supercup 2016 Feyenoord - PSV Supercup 2016

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder