Voorzitters ontmoeten elkaar voor Supercup

0
8361

De voorzitters van uw Feyenoord Supportersvereniging en die van Supportersvereniging PSV hebben elkaar voor de Supercup uitgebreid gesproken en de hand geschud. Ze stonden daarin niet alleen. Rond het stadion ontmoeten aanhangers van PSV niet alleen de Feyenoorders die op losse kaartjes naar de Supercup wedstrijd waren afgereisd. Het was een prachtige dag waarbij het bier rijkelijk vloeide en over en weer clubliederen werden gezongen.

Feyenoord-supporters die met de combi waren afgereisd werden net als die van PSV toegelaten door de Amsterdamse Politie om rond het stadion een kijkje te gaan nemen of een drankje te gaan doen. Onwennig want er werd niet enorm veel gebruik van gemaakt. Toch kruisten zodoende de paden van duizenden voetballiefhebbers uit Eindhoven en Rotterdam. Ze dronken met elkaar een glas op de terrasjes rond de Arena terwijl ze gezamenlijk genoten van een lekker zonnetje.

Complimenten zijn misplaatst, maar een bedankje des te meer. Aan zowel de Amsterdamse Politie als de supporters van PSV. ‘Het’ kan dus gewoon wel, zelfs als het om prijzen gaat. Daar kunnen veel burgemeesters in het land een voorbeeld aan nemen!

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder