Doel bereikt: Opa in de Kuip

0
8815
Opa Breukhoven

Opa Breukhoven zit klaar voor vertrekBij de FSV krijgen we tientallen verzoeken per week binnen. Deze lopen uiteen van een kaart met handtekening, tot een ontmoeting met een speler! En alles wat daar tussen ligt. Het liefst zouden wij elk verzoek waarmaken, helaas is dat niet mogelijk. En moet je keuzes maken.

Verhaal liet FSV niet los

Het verhaal van de opa uit Etten-Leur liet ons
vanaf het lezen van de mail van zijn dochter niet los en daarom hebben we gelijk besloten om ons hier voor in te zetten. Want als je deze leeftijd hebt bereikt (91) en je wilt naar Feyenoord maar je bent alleen door je leeftijd niet meer in de mogelijkheid om zelfstandig te gaan: dan ga je op zoek naar andere mogelijkheden. Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, werd er massaal gereageerd, en wordt deze opa van 91 nu iedere thuiswedstrijd gehaald en weer thuis gebracht door twee mede supporters. Deze halen opa op, begeleiden hem naar zijn vak en brengen hem daarna weer thuis!

Vanavond ontvingen wij een mail zijn dochter, dat hij opgehaald was en genoten heeft van de wedstrijd, en nu weer fijn thuis is gebracht. Opa Breukhoven is nog heerlijk aan het nagenieten.Opa Breukhoven

Iemand gelukkig maken kost geen geld alleen begrip wat medewerking en iets voor elkaar over hebben. Dan ben je bij Feyenoord Supporters aan het goede adres.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder