AUDIO | FSV op bezoek bij slachtoffers grafroof

0
8740

Met ontsteltenis heeft de Feyenoord-supportersvereniging, net als alle andere Feyenoorders, kennis genomen van de grafroof die afgelopen zaterdag heeft plaats gevonden. Toen werd tien jaar na plaatsing een aantal Feyenoord-attributen van het graf van Johnny gestolen: een onvergefelijke daad.

Als vertegenwoordiger en spreekorgaan van alle Feyenoord-supporters en de leden van de Feyenoord Supportersvereniging in het bijzonder, hebben bestuursleden van de FSV vanmiddag een bezoek gebracht aan de familie Lamers. In Meerkerk werden de nabestaanden van Johnny een hart onder de riem gestoken met een glazen Kuipje en een stukje vers Kuip-gras om te kunnen laten groeien op Johnny’s laatste rustplaats.

De familie Lamers waren overduidelijk onder de indruk van dit onverwachte gebaar. “Jullie maken van Feyenoord een hechte-familie. We vinden alle aandacht die dit krijgt echt geweldig, dat hadden we nooit verwacht. We hopen dat de items snel terug komen”.

Radio Rijnmond was speciaal voor de gelegenheid mee gegaan naar Meerkerk om nogmaals aandacht te vragen voor deze bijzonder laffe daad (klik hier om te beluisteren). Feyenoord-supporters die tips hebben over de mogelijke daders kunnen contact opnemen met de Politie. Online Feyenoord Fanshop, FRFC1908.nl heeft als beloning voor de gouden tip een jas klaar liggen.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder