Update Europese wedstrijden FSV De Feijenoorder

0
10415

FSV De Feijenoorder is na de loting direct aan de slag gegaan om de mogelijkheden en de prijzen voor supportersreizen naar Napels, Charkov en Manchester te onderzoeken. Hierbij een update:

1. SSC Napoli

Kort na de loting heeft Feyenoord bekend gemaakt dat er door SSC Napoli geen kaarten verkocht gaan worden aan Feyenoordsupporters. Als er alsnog kaarten beschikbaar komen voor Feyenoordsupporters dan zal de vereniging geen reis aanbieden. De vereniging heeft meerdere vliegtuigmaatschappijen gecontacteerd maar helaas blijkt alleen al de vliegreis al meer dan 400 euro per ticket te kosten. Deze hoge prijs wordt mede veroorzaakt door de relatief korte tijd tot de wedstrijd, de bestemming en de staart van het vakantie hoogseizoen. We balen ervan, maar het is niet anders. Supporters wordt geadviseerd Feyenoord.nl in de gaten te houden voor een update over de wedstrijd naar Napels.

2. Shaktar Donetsk

FSV De Feijenoorder heeft meerdere chartermaatschappijen gecontacteerd. Zonder succes tot op heden, we hebben te horen gekregen dat de verkoopafdeling geen toestemming krijgt om op Charkov te mogen vliegen. De situatie in Charkov is op dit moment stabiel, maar dit heeft te maken met het recente onstabiliteit in het oosten van Oekraïne. We geven niet op, maar ook voor de uitwedstrijd tegen Shaktar Donetsk kunnen we geen reis aanbieden en lijkt de kans klein dat dit wel gaat lukken.

3. Manchester City

FSV De Feijenoorder gaat een vlieg- en busreis aanbieden voor de uitwedstrijd tegen Manchester City. De prijsindicatie voor leden van de supportersvereniging voor de 1-daagse vliegreis is 335 euro en voor de busreis is dat 150 euro. Dat is inclusief kaart! Voor de vliegreis zit daar ook het vervoer bij in en naar de stad en na de wedstrijd vanaf het stadion weer naar de luchthaven. Niet-leden betalen voor zowel de busreis als de vliegreis 50 euro extra op de uiteindelijke prijs. Nog geen lid? Word snel lid van FSV De Feijenoorder!

Zodra Feyenoord afspraken heeft gemaakt met Manchester City over de kaartverkoop zal FSV De Feijenoorder de prijs voor beide reizen en het reisschema definitief vaststellen en via de website communiceren. De verkoop van de reis inclusief de kaart zal dan verlopen via de website van Feyenoord.

FSV De Feijenoorder had gehoopt om naar alle 3 de speelsteden een supportersreis te kunnen organiseren. Door verschillende omstandigheden lijkt dat tot op heden alleen voor de uitwedstrijd naar Manchester City te lukken. Desalniettemin gaan we er vanuit dat Manchester wederom een fantastische ervaring zal zijn!


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder