Maak kans op de biografie van Ruben Schaken

0
2427

Ruben is klaar met de bullshit van de onechte voetbalwereld die draait om vrouwen, status en geld. Hij heeft zich er door mee laten slepen en ervan genoten, maar het heeft hem ook veel gekost, heel veel. Het vele vreemdgaan leidde tot het einde van het huwelijk met zijn jeugdliefde en de moeder van zijn kinderen. Maar Ruben kijkt ook naar zijn eigen ‘bullshit’.

Hij kijkt in deze ontwapenende biografie nog een keer achterom naar zijn mooie voetbalcarrière die hem bij VVV, Feyenoord, ADO Den Haag en het Nederlands elftal bracht en spreekt nadrukkelijk de intentie uit om trouw te blijven in relaties, maar vooral trouw te blijven aan zichzelf. Ruben neemt de lezer mee terug naar de Bijlmer waar hij zich tot crimineeltje ontpopte en vertelt over de invloed van zijn aan harddrugs verslaafde vader.

Ruben Schaken cover DEF

Hij staat uitgebreid stil bij de samenwerking met Ronald Koeman en Louis van Gaal, het tragische einde van trainer Mario Been bij Feyenoord mee en we lezen alles over de ‘chaos’ bij ADO van het afgelopen seizoen. Ook beschrijft hij avonturen met smaakmakers Keisuke Honda, Graziano Pellè en John Guidetti. Met zijn eigen voetbalbiografie hoopt hij zijn zoontjes, die bij Ajax en Feyenoord spelen, te inspireren om goede keuzes te maken.

Met medewerking van o.a. John Guidetti, Jean-Paul Boëtius, Lex Immers, Tom Beugelsdijk én Rubens moeder Florence Schaken.

Wil je kans maken op een exemplaar van het boek Ruben Schaken met als titel einde aan de bullshit? Stuur dan je naam en adresgegevens naar [email protected]

Verkoopdetails Ruben Schaken – Einde aan de bullshit Auteur: Peter van Drunen ISBN: 978-94-92500-28-1 Prijs: € 19,95 │ Paperback, 270 pagina’s Verschijnt bij Edicola Publishing: 24 november 2017


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder