Feyenoord en FSV De Feijenoorder verstevigen samenwerking

0
2151

Feyenoord en FSV De Feijenoorder hebben een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst gesloten. Met deze stap onderschrijven beide partijen elkaar te willen ondersteunen en versterken, met begrip voor elkaars -onafhankelijke- positie.

Feyenoord en FSV De Feijenoorder kennen een rijke historie met elkaar. In het verleden zijn tal van afspraken gemaakt, maar die waren nauwelijks vastgelegd. De nieuwe overeenkomst, die vandaag werd ondertekend, borgt afspraken over de meest uiteenlopende (deel)onderwerpen. Daarnaast biedt de overeenkomst zowel club als supportersvereniging de mogelijkheid om onderwerpen toe te voegen, te actualiseren en te borgen.

Remco Ravenhorst (vz FSV De Feijenoorder): ‘We zijn blij met deze stap, omdat we onze leden hierdoor weer wat extra kunnen bieden. Met deze samenwerking onderschrijft de club het belang van een onafhankelijke vereniging. We denken op deze manier ruimte te creëren om meer voor elkaar en supporters te kunnen betekenen, maar waar nodig kritisch naar elkaar te kunnen blijven. Club en supporters hebben elkaar nodig.’

Mark Koevermans, die als directielid nauw betrokken was bij het tot stand komen van de overeenkomst sluit zich daarbij aan. ‘Het is ook daarom goed om steeds te zoeken naar hoe je nog nauwer met elkaar kunt optrekken en afspraken over hoe we met elkaar omgaan en samenwerken in deze overeenkomst ook echt vast te leggen.’ 

Het sluiten van de overeenkomst biedt direct een aantal voordelen. Zo krijgen leden van FSV De Feijenoorder met ingang van morgen (donderdag 18 juli), 10% korting op het gehele assortiment in de Feyenoord Fanshops. In een later stadium zal deze ook verwerkt kunnen worden in Feyenoords online shop. Ook zijn afspraken gemaakt over kaarten bij Europese uitwedstrijden voor leden van de supportersvereniging. Dit stelt de vereniging in staat om bij wedstrijden in Europees verband reizen te organiseren inclusief wedstrijdkaart. Daarnaast werken beide partijen de komende tijd afspraken over clubcultuur, supporterszaken, evenementen, wedstrijdzaken en andere onderwerpen verder uit.

Feyenoord gaat de vereniging ook nog nadrukkelijker ondersteunen bij het realiseren van sfeeracties in het stadion. Het bleek de laatste jaren voor de vereniging lastig om een goede  voorbereidingslocatie te vinden en te behouden. Door de samenwerking en financiële steun vanuit Feyenoord is het per direct mogelijk geworden om een voorbereidingslocatie te huren. Iets dat per 1 juli ook werkelijkheid is geworden. Een mooi gebaar van de club voor al het werk dat de supportersvereniging en haar vrijwilligers steken in het opzetten van sfeeracties voor Feyenoord.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder
DELEN
Vorig artikelVaste sfeerlocatie
Volgend artikelOPROEP!