Busreis van Tel Aviv naar Beër Sjeva

0
3855

Al meer dan 100 Feijenoorders maken de reis naar Israël om Feyenoord te steunen in de return in de play-off ronde van de Europa League. Onvoorwaardelijke steun! De meeste Feijenoorders vliegen op Tel Aviv. Feyenoord speelt de wedstrijd in Beër Sjeva.

Om de reis van Tel Aviv naar Beër Sjeva aangenaam te maken, bieden Feyenoord en FSV De Feijenoorder op de wedstrijddag een gratis busreis aan van Tel Aviv naar Beër Sjeva en vice versa. Er kunnen 53 Feyenoorders gebruik maken van de gratis bus. Doordat er al hotels zijn geboekt in beide steden is het mogelijk om ook alleen heen of alleen terug mee te reizen.

Heenreis, donderdag 29 augustus, vertrek om 11.00 uur zodat er genoeg tijd is om de stad te verkennen. (exacte vertrekplaats in Tel Aviv volgt per infomail)

Terugreis, donderdag 29 augustus, vertrek direct na de wedstrijd. Bus staat klaar naast of direct bij het uitvak

Je kunt je aanmelden voor de busreis door een e-mail te sturen naar [email protected]. Graag hierbij je telefoonnummer vermelden en aangeven of je heen en terug meereist of alleen heen of alleen terug.

We wensen alle Feyenoorders die de reis maken een goede reis toe!

Feyenoord Rotterdam (afdeling supporterszaken)
FSV De Feijenoorder


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder