Jan-Arie bedankt!

0
1709

Deze week heeft FSV De Feijenoorder Jan-Arie van der Heijden namens de supporters bedankt voor zijn inzet voor Feyenoord. Jan-Arie die bij Feyenoord vertrekt ontving een bronzen Kuip.

Jan-Arie speelde 5 seizoenen voor Feyenoord en won 5 prijzen. Geen verkeerde score! Het hoogtepunt qua prijzen was het kampioenschap in 2017 waarin Jan-Arie het hart van de verdediging vormde samen met Eric Botteghin. Vanwege zijn dribbels en trucjes kreeg Jan-Arie al snel de bijnaam ‘Jan-Scharieโœ‚๏ธ’ van de supporters.

Jan-Arie nogmaals bedankt voor je inzet en succes in je verdere carriรจre!

๐๐š ๐๐ž ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ๐ก๐š๐ง๐๐ข๐ ๐ข๐ง๐  ๐ฌ๐ข๐ ๐ง๐ž๐ž๐ซ๐๐ž ๐‰๐š๐ง-๐€๐ซ๐ข๐ž ๐ž๐ž๐ง ๐ญ๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ๐ฌ๐ก๐ข๐ซ๐ญ ๐ฐ๐ž๐ฅ๐ค๐ž ๐ฅ๐ž๐๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐ฌ๐ฎ๐ฉ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ๐ฏ๐ž๐ซ๐ž๐ง๐ข๐ ๐ข๐ง๐  ๐ค๐ฎ๐ง๐ง๐ž๐ง ๐ฐ๐ข๐ง๐ง๐ž๐ง. ๐Œ๐ž๐ž๐ซ ๐ข๐ง๐Ÿ๐จ ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ ๐๐ž๐ณ๐ž ๐š๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ ๐ญ ๐ข๐ง ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ฌ๐›๐ซ๐ข๐ž๐Ÿ ๐š๐š๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ž๐ข๐ง๐๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž๐ณ๐ž ๐ฐ๐ž๐ž๐ค.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder