Update spandoekenactie: meer dan 30.000 stoelen inmiddels verkocht

0
7128

18 november is de spandoekenactie ‘Samen krijgen we het stadion vol’ gestart. Veel enthousiaste reacties volgde op deze unieke actie om De Kuip vol met spandoeken te krijgen. Ook de bestellingen volgde elkaar in rap tempo op. Na het Boskamp doek welke bij Veronica Inside is getoond kwamen we al snel over de 10.000 verkochte stoelen heen.

De eerste spandoeken waren zichtbaar bij de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, hierna was er een korte pauze bij het neerleggen in De Kuip i.v.m. de Europa League wedstrijd tegen Dinamo Zagreb. Na deze wedstrijd werd er direct op vrijdag en zaterdag gestart om zoveel mogelijk spandoeken te kunnen neerleggen voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo. Hierbij was al zichtbaar de spandoekenzee is groeiende en voorlopig gaat hij nog niet liggen. Bij de wedstrijd tegen sc Heerenveen eind december was al bijna de gehele eerste ring en de parterre gevuld met spandoeken. Eind december volgde winterstorm Bella. Hierbij hadden de spandoeken met name op de parterre het zwaar tijdens de storm. Ook een storm krijgt de spandoekenactie niet klein en al snel werd de “schade” hersteld. Inmiddels is er bekend dat de spandoeken nog wel even kunnen blijven liggen. We zijn inmiddels op de tweede ring gestart met het neerleggen van de spandoeken. We hadden als doel om De Kuip vol te krijgen met spandoeken. Een enorme klus maar zeker haalbaar. Bestel daarom ook een spandoek en help mee om het stadion vol te krijgen. Klik hier om een spandoek te bestellen.

De spandoekenactie is een prachtig initiatief welke is gestart door FSV De Feijenoorder samen met FRFC1908 en met hulp van de afdeling Supporterszaken en met steun van FR12, Cabras Feliz, De Noordzijde en diverse supportersgeledingen.

Vrijwilligers
Om aan alle verzoeken van de supporters te kunnen voldoen is er op dit moment sprake van een spandoekenfabriek. De doeken worden op maat geknipt, gespoten en hierna naar De Kuip gebracht om ze vast te maken. Een immense klus want de spandoeken worden met tape en touw vastgemaakt zodat ze niet kunnen scheuren of wegwaaien. We zijn onze vrijwilligers erg dankbaar voor hun hulp en energie bij deze actie.

Voortgang
We ontvangen veel vragen of de spandoeken al klaar zijn, of er foto’s van worden gemaakt, de duur van de actie en of de spandoeken na afloop kunnen worden afgehaald. Van de gemaakte spandoeken worden foto’s gemaakt. Klik hier om het fotoverslag te openen.

Help mee om De Kuip vol met spandoeken te krijgen
Wil je meehelpen om De Kuip vol met spandoeken te krijgen? Bestel hier eenvoudig je eigen spandoek. Samen krijgen we de Kuip gevuld!

Veelgestelde vragen
De spandoekenactie is een groot succes, maar dat brengt uiteraard ook vragen met zich mee. We willen je vragen om eerst te controleren of jouw vraag hieronder al beantwoord is, alvorens je contact met ons opneemt.

Kan mijn spandoek op een specifieke vak of stoeltje worden neergelegd?
Antwoord: Helaas kunnen wij de spandoeken niet op specifieke plekken neerleggen. Er is namelijk meer vraag dan aanbod.

Wat doen we met de spandoeken als het stadion weer open gaat voor publiek?
Antwoord: Op dit moment zijn we deze optie nog aan het bespreken. Grote en persoonlijke spandoeken zijn makkelijk te herkennen. Echter zijn er ook veel spandoeken met dezelfde teksten. De staat van de spandoeken zal ook afhangen van de weersomstandigheden, spandoeken kunnen beïnvloed raken door de weersomstandigheden.

Ik heb na mijn betaling geen bevestigingsmail ontvangen, klopt dit?
Antwoord: Het klopt dat je geen mail ontvangt na betaling. In het laatste scherm van betaling staat dat je betaling geslaagd is, dit is je bevestiging.

Wij hebben een eigen spandoek/vlag, mag ik deze ook neerleggen en wat zijn hier de kosten van?
Antwoord: Een eigen spandoek/vlag mag in overleg ook worden neergelegd. De kosten hiervan staan gelijk aan het maken van een spandoek. De afmetingen bepalen de prijs. Uiteraard moet het spandoek of de vlag door ons goedgekeurd worden voor plaatsing. Om goedkeuring te krijgen, kan je een mail sturen naar [email protected]

Ik zou graag een logo/foto op het spandoek willen, kan dit?
Antwoord: Omdat deze actie onwijs groot is, hebben wij simpelweg geen tijd om grote gedetailleerde afbeeldingen te spuiten. Hoe kleiner het spandoek, hoe minder hierop kan. Wij adviseren duidelijke beknopte teksten, zodat het voor iedereen duidelijk te lezen is in onze grote mooie Kuip.

Kan ik een foto van mijn spandoek ontvangen?
Antwoord: Onze vrijwilligers doen hun best om elk gespoten spandoek op de foto te zetten. Het kan natuurlijk gebeuren dat er een spandoek wordt vergeten. Onze excuses hiervoor. Alle foto’s zijn te vinden op: www.defeijenoorder.nl/spandoekenactie-samen-krijgen-we-het-stadion-vol/ Je dient zelf hier de foto’s vanaf te halen, mailtjes met de vraag om foto’s te ontvangen, kunnen wij helaas niet beantwoorden.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder