Boek 2002: De Europese helden van Feyenoord

0
1798

Wat niemand voor mogelijk hield, gebeurde toch: Feyenoord won op 8 mei 2002 de UEFA Cup. In het boek 2002: De Europese helden van Feyenoord blikken de hoofdrolspelers terug op een absoluut hoogtepunt in de clubgeschiedenis. Alle hoofdrolspelers van 2001-2002 vertellen hun verhaal: Bert van Marwijk, Pierre van Hooijdonk, Paul Bosvelt, Robin van Persie, Shinji Ono, Jorien van den Herik, supporters en veel meer!

Nooit eerder gepubliceerde verhalen en unieke foto’s tonen de historie van een gouden seizoen met de finale in De Kuip als zinderend slotstuk. We gaan terug naar een tijd waarin voetbalhumor dagelijkse kost was en echte winnaars zegevierden. We gaan met de Europese helden van Feyenoord terug naar 2001-2002.

“Het winnen van de UEFA Cup was een verhaal uit een jongensboek”
– Paul Bosvelt

“Dit boek is zo mooi. Het is heerlijk om verhalen op te halen over die goeie ouwe tijd”
– Gerard Meijer

Ledenvoordeel
Als lid van FSV De Feijenoorder kun je het boek ‘2002: De Europese helden van Feyenoord’ hier met korting bestellenJe betaalt in de pre-order fase geen €20,02 maar €16,- door middel van een kortingscode. Leden hebben de kortingscode per e-mail ontvangen. Wel lid, maar niks ontvangen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Nog geen lid van de officiële Feyenoord supportersvereniging? Meld je aan en je ontvangt de unieke kortingscode per e-mail.

Verschijningsdatum
Het boek 2002: De Europese helden van Feyenoord komt uit op 8 mei. Bestel het boek door hier te klikken en ontvang het deze week in huis.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder