Inspreken gemeenteraad uitgesteld

0
1600

Burgemeester Aboutaleb heeft vanavond besloten het inspreken bij de gemeenteraad deze week niet door te laten gaan. Volgens het college voelt niet iedere betrokkene zich vrij om zich uit te spreken over besluitvorming over Feyenoord City. Wij constateren een verharding van de discussie en roepen iedereen op om in dialoog te gaan en het verschil te maken.

Juist het inspreken biedt mogelijkheden om het dialoog met de gemeenteraad en het college aan te gaan. We hopen dat de vergadering en het inspreken binnenkort alsnog kan doorgaan. Het zou goed zijn voor het democratisch proces als daarbij zoveel mogelijk aangemelde insprekers de kans krijgen in te spreken en niet een kleine selectie. Ook wij spreken vanuit FSV De Feijenoorder graag in.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder