Inspreken bij de gemeenteraadscommissie

0
1367

Afgelopen zaterdag is er gestart met het inspreken bij de gemeenteraad over het project Feyenoord City. Hierbij heeft ook Eduard Cachet namens FSV De Feijenoorder ingesproken. In totaal zijn er 3 inspreekdagen (zaterdag 19 juni, maandag 21 juni en dinsdag 22 juni). 65 insprekers laten hun stem horen. De groep van aanmelders om in te spreken lag boven de 600, waarna er door de griffie een selectie onder de inschrijvers is gemaakt om te komen inspreken.

Het inspreken biedt mogelijkheden om het dialoog met de gemeenteraad en het college aan te gaan. Het inspreken is live te volgen via: Live Gemeente Rotterdam (raadsinformatie.nl)

De tekst en beelden van de insprekers van afgelopen zaterdag is terug te lezen en te kijken via: Vergadering Inspreekmoment 1 Feyenoord City 19-06-2021 Gemeente Rotterdam (raadsinformatie.nl). De tekst en beelden van de insprekers van maandag 21 juni is terug te lezen en te kijken door hier te klikken. De tekst en beelden van de insprekers van dinsdag 22 juni is terug te lezen en te kijken door hier te klikken.

Wij vinden het belangrijk als Feyenoord supportersvereniging dat voor- en tegenstanders hun mening kunnen geven over het belangrijke project voor de toekomst van Feyenoord. 


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder