Busreis naar 1. FC Union Berlin-Feyenoord

0
12253

Donderdag 4 november speelt Feyenoord de belangrijke uitwedstrijd in de groepsfase van de UEFA Conference League. Net als bij de voorgaande reizen naar o.a. Porto, Manchester, Glasgow, en Bern bieden we in samenwerking met Feyenoord ook voor de wedstrijd in Berlijn een georganiseerde supportersreis aan via een busreis. Één bus zal gegarandeerd gaan rijden naar Berlijn, bij voldoende animo zal er ook een tweede bus beschikbaar zijn. Per bus is er plek voor 64 supporters.

Reisschema
Op woensdag 3 november vertrekt de bus rond 23.30 uur (exacte vertrektijd volgt via een infomail) vanaf De Kuip. De verwachte aankomsttijd in Berlijn op 4 november is om circa 10.00 uur (lokale tijd). Je wordt afgezet in het centrum van Berlijn. Je hebt dus alle tijd om de stad te verkennen. Na de wedstrijd staat de bus klaar bij het stadion om direct de terugreis in te zetten. De verwachte aankomsttijd bij De Kuip op vrijdag 5 november is om 10.30 uur.

Je reist in een Royal Class bus met extra beenruimte en een beenplank. De bus is voorzien van een toilet, een koelkast, en een dvd-speler.

Prijs
De prijs voor de busreis inclusief wedstrijdkaart is €164,-. Leden ontvangen €35,- ledenvoordeel en betalen dus €129,-. Nog geen lid? Word lid van FSV De Feijenoorder en profiteer direct van ledenvoordeel! Tijdens het afrekenen in de Feyenoord ticketshop ontvang je nog geen korting als lid, dit boeken we uiterlijk 2 weken na de gespeelde wedstrijd terug op de rekening van de leden die zijn mee gereisd.

Sjaal
Special voor deze wedstrijd is er een sjaal gemaakt. Supporters die de busreis naar Berlijn boeken krijgen bij vertrek een exemplaar overhandigd.

Verkoop
De verkoop van de reis inclusief wedstrijdkaart verloopt via de online ticketshop van Feyenoord daarbij worden dezelfde verkoopperioden in acht genomen die ook voor de ‘reguliere’ kaartverkoop gelden. Klik hier voor alle informatie omtrent de kaartverkoop voor Berlijn uit. Supporters die een busreis kopen hoeven hun kaart niet om te wisselen. Het omwisselmoment is in de bus.

Algemene voorwaarden
Bekijk hier de algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op de georganiseerde supportersreis.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder