Oproep! Ervaringen gezocht rondom De Klassieker

0
3089

Afgelopen zondag was het rondom De Klassieker onrustig rond De Kuip. Supporters kwamen samen om de spelersbus van Feyenoord te ontvangen en hierbij de spelersgroep een laatste steun te geven voor De Klassieker. Beide bussen reden op hetzelfde moment richting het stadion. Waar het grootte deel van de supporters de spelersbus van Feyenoord onthaalde, richtte een groep zich op de spelersbus van de tegenstander waarbij er met fakkels werd gegooid. Hierna ontstond zich er een situatie waarbij de politie overging tot charges en het inzetten van het waterkanon om alle supporters uit de buurt van De Kuip te drijven.

Om een beeld te krijgen wat er zich heeft afgespeeld, komen we graag met meer supporters in contact die ons hierover meer kunnen vertellen en/of zelf -gevolgen van- het optreden hebben ervaren. E-mail jouw ervaring naar [email protected]

De insteek is eerst om een compleet beeld te krijgen van wat er heeft plaatsgevonden. Indien er buiten proportioneel is opgetreden willen we dat graag bespreken met de club, gemeente en de politie.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder